• foto george muller
 • George Müller – Vastgoedeconoom zorg en maatschappelijk vastgoed

   

  Inzicht

  “Ik verschaf zorg en maatschappelijke instellingen inzicht in hun (vastgoed)exploitatie. Ik doe dat door het analyseren en structureren van beschikbare gegevens aangevuld met eigen kennis en benchmarkgegevens. Vervolgens presenteer ik de analyse op heldere wijze (grafisch en in dashboards). Zo krijgt u inzicht in uw huidige exploitatie en weet u aan welke knoppen u kunt draaien om uw exploitatiekosten te verlagen en uw risico’s te minimaliseren.

  Aanpakken
  Behalve het verschaffen van inzicht ben ik ook niet vies van het daadwerkelijk aanpakken en verbeteren van uw zorgvastgoed. Zo heb ik voor diverse zorginstellingen het beheer en onderhoud gestructureerd en aanbesteed en heb ik significant de energiekosten kunnen reduceren door het optimaliseren van de gebouwinstallaties en het opstellen en doorvoeren van energiebesparingsplannen

   

  Verbinden
  Ik ben al jaren lang actief op het gebied van zorgvastgoed. Vaak als interm vastgoedmanager bij zorginstellingen, maar ook bij beleggers en corporaties die investeren in zorgvastgoed. Doordat ik beide kanten ken ben ik sterk in het bouwen van bruggen en het realisten van duurzame samenwerkingen en of huurovereenkomsten. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht van een instelling voor verstandelijk gehandicapten. Mede door deze functie ben ik in staat om vraagstukken vanuit een governance perspectief te beschouwen.

   

  Trinitas Advies: Samenwerkingsverband met Jacqueline van Ginneken & Ellen Olde Bijvank

  1+1=3: We zijn samen sterk op het vlak van vastgoed, zorg en diensten. Daarom werken wij samen onder de naam Trinitas Advies. We vullen elkaar goed aan, inspireren elkaar en delen onze kennis plus expertise. We zijn alle drie zelfstandig ondernemer, maar werken regelmatig (afhankelijk van de vraag van de klant) samen in wisselende samenstellingen. Regelmatig versturen wij een zeer informatieve nieuwsbrief met alle ontwikkelingen uit ons vakgebied.